Divecenter Veerse Meer Facebookaccount Divecenter Veerse Meer Twitteraccount

Op één van de mooiste plekjes van Zeeland, aan het Veerse Meer en gelegen tussen de verschillende natuurgebieden ligt het sfeervol complex genaamd ‘Residentie Oranjeplaat’. 

 

Het Veerse Meer is sinds de afsluiting uitgegroeid tot een fantastisch recreatiegebied. Het water is dankzij de afwezigheid van getijden ideaal voor elke vorm van watersport. Rond het meer, waar op de grens van zoet en zout in de loop der jaren prachtige natuurgebieden zijn ontstaan, is het ideaal wonen. Want wat is er mooier dan vanaf uw terras te genieten van een panoramisch uitzicht. Een eigen boot(je) voor de deur. Elke dag opnieuw die frisse wind over het water. Iedereen wil wel een eigen plekje aan deze sfeerrijke waterplas. Maar de plaatsen waar dat kan worden steeds schaarser. De natuur wordt zorgvuldig beschermd. En terecht. Slechts mondjesmaat wordt nog toegestaan om nieuw te bouwen op de oevers van het Veerse Meer.

 

Het appartement

-    Appartement A1 huisnummer 1 C gelegen op de eerste verdieping met een terras van 25 m2 die uitzicht biedt op het prachtige Veere Meer,

-    Appartement A2 huisnummer 1 D gelegen op de eerste verdieping met een terras van 12 m2 die uitzicht biedt op het prachtige Veerse Meer

-    Woonoppervlak van 120 m2,

-    Appartement 1 C is volledig ingericht met badkamer, vloer en keuken,

-    2 slaapkamer en 1 badkamer,

-    Bij ieder appartement de mogelijkheid van een privé parkeerplaats,

 

Beschrijving Appartementen;

 

-    12 appartementen verdeeld over 2 verdiepingen,

-    Direct gelegen aan het recreatiegebied ‘Veerse Meer’

-    Aanlegplaats voor uw boot tot 14 m. in de jachthaven ‘Oranjeplaat’

-    Nabij gelegen stad Veere op vaarafstand,

-    Vrij in eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide,

 

Het appartement 1 C is geheel gelijkvloers en is voorzien van toilet, twee slaapkamers, badkamer, woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het terras van 25 m2 waar tevens een beging aanwezig is. Ook is er nog een inpandige berging aanwezig.

 

Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden van verhuur en aankoop.

Meer informatie en foto's zijn te vinden op ;

 

Appartement 1 C 

Appartement 1 D  

Appartement 1 H Verkocht

Appartement 1 E Verkocht

 

 

 

 

 

 

 

     

              www.makelaardijmaat.nl